Logo

Isåpning i Nordkraft Arena

I dag viser kalenderen 28. juli og det er like før hockeysesongen på is er i gang.

Det har de siste 14 dagene vært jobbet på spreng i Nordkraft Arena for å klare å bli ferdig til åpningsdagen som i år er satt til TIRSDAG 1. AUGUST!

Da går A-laget på is for første gang i sesongen 2017-2018 og forventningene til hockeyfansen i Nord-Norges hockeyhovedstad er som vanlig på denne tiden av året, skyhøye ♥

I løpet av fredagsformiddag vil banen være ferdig malt og oppmerket, da gjenstår det bare oppbygging av is. I første omgang med vannslanger før isen blir tykk nok til at vi kan begynne å ta ismaskinen - Zamboni'en i bruk. Dette er et møysommerlig arbeid som tar tid, men vi er i rute ift tidsplanen om åpning tirsdag 1. august.

Narvik Hockey og Supporteklubben har i år bistått oss i arbeidet med islegging, noe vi setter stor pris på - og retter med dette en megastor-hockey-takk til alle sammen for kjempebra innsats.

Når isen er ferdig fortsetter vi arbeidet med Sekretariatet som skal utvides og bygges om, samtidig som utvisningsboksene skal skjermes mot publikum.

Vi gleder oss til en ny fartsfyllt hockeysesong, både for små og store "Ørner" og ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen til en ny flott sesong i Nordkraft Arena.

 

Sommerhilsen fra Roger og Kjell

Img 0551  
Img 0539  
IMG_0920IMG_0515IMG_0789